Vragen? Bel ons op 014/41.20.32
  • Meer dan 200 topmerken
  • Veilige betaling
  • Snelle levering
Ik ben op zoek naar

Pedico, met hart en ziel | Pedico

zeer uitgebreide collectie met een ziel

Alle mooie merken in één winkel.  Een zeer ruime, bezielde keuze binnen elk merk.  Diepgang in de collectie, met niet enkel de platgetreden paden maar ook plaats voor verrassende pareltjes en een vroege glimp op de verwachte mode.  De collectie van Pedico wordt elk seizoen met hart en ziel samengesteld!   Zowel voor dames, heren, jeugd en kinderen brengt Pedico schoenen en lederwaren, met in totaal meer dan 200 merken.

Onze fashionklanten vinden bij Pedico elk seizoen de laatste nieuwe trends en merken.   Omdat fashion niet altijd synoniem hoeft te zijn voor duur, streeft Pedico ernaar om die fashion ook te vertalen naar prijsvriendelijke merken.  Soms een hele uitdaging maar altijd lonend: een hoogwaardige en tegelijkertijd toegankelijk keuze aan mode is dan ook ons uitgangspunt.   Een goede verhouding tussen fashion, kwaliteit en draagcomfort is voor ons al even belangrijk.

Waar mode een belangrijk aspect is binnen de collectie van Pedico, daar is comfort dat zeker ook.  Een grote selectie aan comfortmerken combineert een vaak modieuze uitstraling met een perfecte pasvorm:   Mephisto, Durea, Wolky, Think!, Gabor, Ara, Clarks, Ecco, Footnotes, Voltan en vele andere.  In de winkel en op de website staan de speciale breedtemaat en eventuele schachtbreedte steeds vermeld.  Bij een uitneembaar voetbed, vermelden we indicatief of hierin de meeste steunzolen of slechts sommige steunzolen zullen passen.

Voor Pedico moet een kinderschoen voldoen aan heel specifieke eisen: hij moet de voet beschermen en dit met een maximum aan comfort, een goede hielondersteuning en een maximum aan kwaliteit, zodat het kindervoetje zich ideaal kan ontwikkelen.   Kinderen en hun ouders worden professioneel begeleid bij het kiezen van de juiste maat en type schoen.  Hoe belangrijk onze kinderen voor ons zijn?  De speelse kinderafdeling, de enthousiaste ondersteuning en de uitgebreide kindercollectie spreken voor zich!

Elk collectiestuk binnen Pedico wordt met overtuiging geselecteerd.  Koop je dus een paar schoenen of een handtas, krijg je meteen een stukje van de ziel van Pedico mee.

 

 

familieonderneming met een gezicht

Als familiaal bedrijf in hart en nieren is Pedico geen grote ketenwinkel maar een onderneming met een gezicht, dat steeds aanspreekbaar is.

Dat gezicht vind je terug bij onze medewerkers: één voor één geapprecieerd in een persoonlijke klantenbegeleiding waar gewenst.  Dat gezicht vind je terug in een bezielde collectie, waarin de schoenen stuk voor stuk werden vastgehouden, rondgedraaid, gepast en geselecteerd.  Dat gezicht vind je terug in onze persoonlijke communicatie, altijd uit het hart.  Dat gezicht vind je zelfs terug in onze winkelgebouwen: geen snelle constructies maar weloverwogen architecturale prestaties.

 


een hart voor persoonlijke service

Op de website wordt slechts een greep van onze collectie getoond.

Voor een beeld van de volledige collectie of om naar hartenlust schoenen te passen, bent u heel welkom in onze winkels.  U wordt er, indien u dat wenst, met kennis van zaken geholpen.  Zo bent u zeker van de juiste kindermaat, de juiste breedtemaat bij comfortschoenen, misschien wenst u zelfs kleuradvies bij een nieuwe kledingcombinatie …

Wat u ook wenst, wij helpen u graag.  Want de combinatie van een collectie met een ziel, een onderneming met een gezicht én een hart voor service, maakt de winkel waar we ook zelf graag komen.

 

Hartelijk welkom dus, om te vertoeven.

Op onze website.

Of in onze winkel in Scherpenheuvel, Diestsestraat 195 of Geel, Nieuwstraat 27.